Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Anyagi függetlenség - szabadság képes leírás - Szabadság.tlap.hu
részletek »

Anyagi függetlenség - szabadság - Szabadság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szabadsag.tlap.hu » Anyagi függetlenség - szabadság
Keresés
Találatok száma - 6 db
A 3 lépés - Az anyagi függetlenségig

A 3 lépés - Az anyagi függetlenségig

Mindig is az volt az álmom, hogy elindítsam saját vállalkozásomat. Elegem volt abból, hogy más emberek álmait építsem és hogy nem irányíthatom a saját jövőmet. Ahogy az évek teltek, úgy éreztem nem fogom megtalálni a számomra tökéletes üzletet, ami mindent megad, amit akarok: pénzügyi függetlenséget, a családdal tölthető minőségi időt, és a jogot hogy azokat a dolgokat tegyem, amik fontosak nekem.

Anyagi függetlenség mindössze 1 év alatt

Anyagi függetlenség mindössze 1 év alatt

Müller Péter vagyok. 2009 júniusában kidolgoztam egy programot, amivel 1 év alatt bárki elérheti a teljes anyagi függetlenséget. Rendszer - garantált eredményekkel - működik bárki esetében, és nem igényel pénzbefektetést. Nemsokára megtudod hogy működik a dolog, és a megszületésének a különleges történetét is elmondom... Egy szokatlan történet A történet 2009 elején kezdődött, amikor 10 év próbálkozás után, mindössze 6 hónap alatt végre elértem a teljes anyagi függetlenséget. Ezt elmondtam a weboldalamon, amire a blogomban néhányan így reagáltak: 'Egyszer megírhatnád már azt is, hogy hányan veszik be ezeket a mézes-mázos dumákat.' vagy '...itt szegény érzelmileg befolyásolható embereket használnak ki.' és még néhány ilyen....

Bőségtitkok - A nők pénzügyi programja

Bőségtitkok - A nők pénzügyi programja

Hogyan takarékoskodtunk eddig? Elsőként kifizettük a számlákat és minden rendszeres és folyamatos kiadást, majd hosszú távra általában azt tettünk félre, amennyi megmaradt. Így kétségkívül többnyire csak aprópénzek jutottak ilyen célra. A jövő nagyon messze volt, és biztosra vettük, hogyha most jó, az mindig így is marad. És hogy milyen az új gondolkodás, amire átváltunk, amire kutya kötelességünk átváltani?Nos, miután megvan a pénzügyi programunk, először mindig befektetjük azt a pénzt, amiből fedezni fogjuk a jövőbeni kiadásainkat, és csak azt fizetjük ki a jelenlegi kiadásokra, ami ezután marad! Kötelességünk segíteni azoknak, akik függnek tőlünk, számítanak ránk, a legfontosabbak számunkra, hogy a jövőjük nekik is biztonságban legyen. Ennek az alapelvnek kell általánossá válnia, különben a nők helyzetét meghatározó előbb ismertetett változások elkerülhetetlenül kirobbantják az időskori pénzügyi összeomlást.

Kiút a válságból

Kiút a válságból

Ez a honlap azokhoz szól -akik kereső fázisban vannak, -szeretnék álmaikat megvalósítani, -jobban szeretnének élni, -több időt tölteni a gyermekeivel, -akik hatékony jövedelemforrást keresnek, -Akiknek elegük van a bürokrácia útvesztőiből, -ha nincs állásod, vagy csak egyszerűen kevés a jövedelmed, -vagy ha szeretnéd, hogy olyan nyugdíjad legyen, amiből jut családodra, unokáidrara, szórakozásra, de legalábbis méltó nyugdíjas éveid legyenek. A cél: Anyagi függetlenség

Milliomosinas - Út az anyagi függetlenséghez

Milliomosinas - Út az anyagi függetlenséghez

Az internet egy páratlan eszköz a kezedben. Persze nem elég csupán az, ha van egy weboldalad, meg kell tanulnod a profi internetmarketing technikáit. A jó hír, hogy ez megtanulható, pár hónap alatt képse lehetsz olyan tudás megszerzésére, hogy Te is pénzt tudjál keresni az interneten. Az igazi szabadságot azok az internetes weboldalak fogják adni számodra, melyeket sikerül teljesen vagy közel teljesen automatizálnod. Én közel egy tucat 'pénztermelő' weboldallal rendelkezem, van amelyik havi pár ezer forint bevételt hoz, de van olyan is, ami éves szinten több millió forint profitot termel minimális felügyelet mellett.

Mit jelent anyagilag függetlennek lenni?

Mit jelent anyagilag függetlennek lenni?

Egyre többször hallani manapság ezt a kérdést. Nagy valószínűséggel mindenki más és más módon felelne. Nézzünk meg néhány választ: Amikor a passzív bevételeid meghaladják a kiadásaidat. Amikor felkelsz és azt csinálsz amit akarsz, akkor és ott, ahol akarod. Amikor dönthetsz, hogy mit csinálsz, dolgozol-e aznap és bárhogy döntesz, nem érinti a jövedelmedet. Amikor elmész vásárolni és nem számít, hogy mi mennyibe kerül. Amikor nem te dolgozol a pénzért, hanem a pénz dolgozik neked. Valójában mindegyik igaz, de mégis van egy dolog ami túlmutat ezeken a válaszokon: a választás, a szabad döntés lehetősége. Tudod, hogy bárhogy döntesz, az nem érinti a létbiztonságodat, a megszokott életszínvonaladat. Ez nem is annyira anyagi kérdés, hanem a tudás, tapasztalat a hit és a bizonyosság együttese. Amikor tudod, hogy bármi történik veled, te akkor is képes vagy rövid időn belül újrateremteni azt, amit már elértél. Megvannak a kapcsolataid, a módszereid, ahhoz, hogy rövid idő alatt akár nagy erőket is mozgósíts és elérd, amit akarsz, amire szükséged van.

Tuti menü