Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Betegségektől szabadon, betegség megelőzés, gyógyítás képes leírás - Szabadság.tlap.hu
részletek »

Betegségektől szabadon, betegség megelőzés, gyógyítás - Szabadság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szabadsag.tlap.hu » Betegségektől szabadon, betegség megelőzés, gyógyítás
Keresés
Találatok száma - 10 db
A betegségek megelőzésének tudománya

A betegségek megelőzésének tudománya

A fejlett országokban az 1940-es években kezdődött az a jelenség, miszerint a halálozási statisztikák élére olyan krónikus betegségek kerültek, amelyek többé-kevésbé környezeti tényezők által meghatározottak, vagyis elvileg a káros hatások kiiktatásával kialakulásuk megelőzhető. A felismerés elvezetett a különböző szűrő- és megelőző módszerek feltérképezéséhez, a prevenciós orvoslás kialakulásához. Az ismeretek bővülésének köszönhetően egyre több betegségről bizonyítható, hogy a kialakulás nagyrészt valamilyen káros környezeti hatásra vezethető vissza.

Biogyógyulás - Betegségek gyógyítása természetesen

Biogyógyulás - Betegségek gyógyítása természetesen

Betegségek, A-Z-ig. Mindent megtalál egy helyen, nemcsak a betegségeket, hanem azokra megfelelő gyógymódot is. Csomók, daganatok, mirigybetegségek, nyirokcsomók. Csontok, izmok, izületek. Emésztőrendszer: aranyér, bélhurut, emésztés serkentése. Fájdalmak: fogfájás, krónikus fájdalmak, migrén. Férfi betegségek: impotencia, prosztatagyulladás...st.

Biorezonancia kezelés

Biorezonancia kezelés

Biorezonancia kezelés Óbudán. Fáradtnak, levertnek érzi magát? Szeretné megtisztítani testét-lelkét? A biorezonancia kezelés felméri a fizikai test állapotát, segít leszámolni a túlsúllyal, legyőzni a betegségeket, kiiktatni a stresszfaktorokat, méregtelenít, javítja a közérzetet. Jelentkezzen be most!

Csecsemőkori bőrproblémák

Csecsemőkori bőrproblémák

Bőre pihe-puha és bársonyos, akár egy pici babáé - tartja a mondás. A csecsemők bőre ugyanakkor nagyon érzékeny is, gyakran egyetlen icipici pörsenés, akné vagy folt óriásivá tud fertőződni, ezért ahhoz, hogy helyesen tudd kezelni a csecsemőd bőrét, jó, ha pontosan be tudod azonosítani a bőrproblémákat, kiütéseket. Alábbi összeállításunkban a csecsemőkorban leggyakrabban előforduló bőrproblémákról ill. azok kezelési módjairól találsz fontos információkat.

Életcentrum - egészséges életmód, tanácsok..

Életcentrum - egészséges életmód, tanácsok..

Az Életcentrum oldal célja, hogy bemutassa: hogyan éljünk egészséges életet gyógyszerek és stressz nélkül, hogyan táplálkozzunk egészségesen, hogyan vigyük be szervezetünkbe a számára nélkülözhetetlen vitaminokat, ásványi anyagokat, vizet, rostokat és egyéb tápanyagokat, hogyan előzzük, vagy küzdjük le a betegségeket. A betegségeknek nevezett jelenségek közül nagyon sok nem más, mint a szervezet természetes törekvése, hogy megtisztítsa magát a mérgező anyagoktól. hogyan őrizzük meg egészségüket természetes módon, mindenféle mellékhatás nélkül.

Életközpont

Életközpont

Az életminőség javítása: a betegség megelőzése, a jó közérzet és a jó egészségi állapot megőrzése Iyashi Dome-mal A környezet, amelyben élünk többszörös degradációt szenved el. Visszahatás révén mi is áldozatai vagyunk a légköri szennyezésnek, a nehézfémek, vegyszerek, stb... által okozott károknak. Allergiák fejlődnek ki, szokatlan fáradság bukkan fel, amitől nem tudunk megszabadulni, a fejfájások erősebbek és gyakoribbak. Többek között ezek a tünetek szerepelnek a listán a kémiai anyagok szindrómája esetén.

Legyen egészséges ami finom

Legyen egészséges ami finom

A DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos (Ha szeretné megtapasztalni a valós hatását ne fogyasszon mellette más kávét!) fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdők is fogyaszthatják. A ganoderma gomba (más néven pecsétviaszgomba) közel 200, az egészségünket támogató tápanyagot tartalmaz. A legfontosabb ezek közüla szerves germánium, ami egyike a természetben található leggyógyítóbb hatóanyagoknak. A ganoderma gomba, egy olyan gyógynövény, melynek nincs mellékhatása még hosszú távú használat után sem. Javítja a szervezet általános állapotát, öngyógyító képességét.

Lélegezz szabadon!

Lélegezz szabadon!

Fiatal betegeknél lassítható a COPD lefolyása A COPDA krónikus obstruktív légúti betegség (COPD = chronic obstructive pulmonary disease) egy olyan megelőzhető és kezelhető betegség, melyet túlnyomóan visszafordíthatatlan (irreverzibilis) hörgőszűkület jellemez. A COPD egyszerre jelenti a légutak, azaz a hörgők gyulladásával és beszűkülésével (ostrukciójával) járó kórfolyamatot, illetve a léghólyagocskáknak és a tüdő szövetének a károsodását (tüdőtágulat vagy emfizéma). egy alattomosan kifejlődő, ma még gyógyíthatatlan betegség, azonban az időben elkezdett kezeléssel lassítható a betegség lefolyása - számoltak be a kutatók legfrissebb eredményeikről az Európai Tüdőgyógyász Társaság (ERS) bécsi kongresszusán.

Természetes egészség

Természetes egészség

A keleti kultúra úgy tekint az emberi testre, mint energiák felhalmozódására. De akkor mi is az az energia? A Qi és vér ezen energiák forrása. Ha ez a két erő helyesen működik, akkor élünk egészségesen. De ahhoz, hogy ez a két erő megfelelően működjön, az útvonalaknak tisztának kell lenniük. Ezek az útvonalak testünk meridián pályái és az akupunktúrás vitál pontok.

Hirdetés
Természetes gyógyítás alapítvány

Természetes gyógyítás alapítvány

A természetes gyógyítással kapcsolatos oktatási, tájékoztatási, felvilágosítási tevékenységek, valamint a természetes gyógyítással kapcsolatos eszközök és termékek kutatásának segítése. A nehezen gyógyítható, illetve államilag nem finanszírozható betegségek kezelésének támogatása. A vizsgázott természetgyógyászok érdekképviseletének biztosítása, továbbképzésük és konferenciák szervezése. A természetgyógyászat módszereinek és eredményeinek tudományos kutatása, orvosilag bizonyíthatóvá tételének támogatása. Az orvostudomány és a természetgyógyászati módszerek elfogadásának támogatása (közös oktatás, közös konferencia, közös folyóirat, közös rendelések). Az egészséges életmódra nevelés folyamatában a természetes módszerek támogatása, különös tekintettel a fiatal korosztályra, az egészség megőrzésével és a betegségek megelőzésével kapcsolatos oktatás, tájékoztatás, tevékenységi körébe tartozóan.

Tuti menü