Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Félelmeinktől szabadon képes leírás - Szabadság.tlap.hu
részletek »

Félelmeinktől szabadon - Szabadság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szabadsag.tlap.hu » Félelmeinktől szabadon
Keresés
Találatok száma - 10 db
A félelem nélküli élet 7 aranyszabálya

A félelem nélküli élet 7 aranyszabálya

Könnyű a félelmeinktől megszabadulni? Ha így lenne, mindannyian már régesrég megtettük volna, megszabadultunk volna tőlük. Elfelejtjük azonban, hogy a félelemnek életmegőrző hatása van: néha igazán szükség van (volt) rá, hogy életben maradjunk. Gondolj csak egy perce arra, hogy szalad feléd egy oroszlán... Ilyenkor senki sem gondolkodik, viszont rohan! És ez rendben is van, feltéve, ha utána nem fogunk állandóan rettegni, szorongani attól, hogy talán... ? megint jön az oroszlán... - Ez az a mód, ahogyan a félelem megmérgezi az életet. És ezt vedd szó szerint: a félelem, a stressz hatására adrenalin szabadul fel a testben, az immunrendszer működése - másra kell koncentrálni: rohanni kell az oroszlán elől - leáll. Vagyis a félelem tényleg mérgez: a test ilyen állapotban nem képes gyógyulni...

A félelem rétegei és a kiút

A félelem rétegei és a kiút

Ahogy a magyar nyelv mondja, a félelem fél-elem, tehát nem egész.Fontos ezt tudunk, mert amikor félünk, akkor csak félig láthatjuk az igazságot, félig érezzük a valóságot, hiszen fél-elemben vagyunk. Reszektünk tőle, remegünk tőle, kiver a víz, vagy falfehérré válunk az ájulás szélén...Nem kapunk levegőt és ez még jobban megijeszt.És ha még attól is rettegünk, hogy mások észreveszik rajtunk, az csak ront a helyzetünkön:hiszen ez valami olyan kontrollálhatatlan erő, ami megesz, elpusztít, és ezt ki szeretné?

Akik hisznek Jézus Krisztusban:Élj szabadon a félelemtől!

Akik hisznek Jézus Krisztusban:Élj szabadon a félelemtől!

Lehetséges szabadon élni a félelemtől ebben a veszélyes és kiszámíthatatlan világban? Igen, egyértelműen! Ugyanis a védelem Isten szilárd ígérete. Azonban ez az ígéret nem szól mindenkinek. Csak azoknak, akik az Úrban lakoznak. Lakozni azt jelenti, hogy ott maradni, időzni. A Felséges rejtekében lakozni azt jelenti, hogy folyamatosan egységben maradunk Vele, megtartjuk az Igéjét, és engedelmeskedünk a hangjának. Azok, akik az Úrban lakoznak, nem fognak attól félni, hogy mit tesz az ördög.

Hogyan élj szabadon és félelem nélkül?

Hogyan élj szabadon és félelem nélkül?

Az emberek hajlamosak úgy keresni problémákra megoldásokat és kérdésekre válaszokat, hogy el sem gondolkoznak egy egyszerű tényen - ki tette fel ezt a kérdést? És egyáltalán, helyes-e a feltett kérdés? Mi az a fogalom, amit a kérdés lényegi része taglal? A legtöbben sablonszerűen rohannak a megfejtés után, mert persze, van egy általánosan megfogalmazott és társadalmilag elfogadott kérdés, amit szükségeltetik megválaszolni. Ezzel nincs is baj. A legnagyobb hiba ott kezdődik, hogy a legtöbben nem csak a boldogság fogalmával nincsenek tisztában, de még ráadásul nem is ott keresik, ahol kell. Egy tisztázatlan jelenség utáni kutatás rossz helyen. Hatványozottan felesleges és értelmetlen tevékenység.

Sorsfordító keresztény könyvesbolt

Sorsfordító keresztény könyvesbolt

Bibliai témájú könyvesbolt vagyunk, ahol az érdeklődő számos témában megtalálhatja a neki való könyvet. Számos cd és foglalkoztató füzet várja gazdáját. Gyermekeknek, felnőtteknek és nemcsak keresztényeknek! Meséket, tanításokat is lehet vásárolni, más hasonló témájú könyvkiadót is találhat oldalunkon.

Szabadon a félelemtől

Szabadon a félelemtől

Meg kell győződnöd a Bibliában arról, hogy Isten gonosszal nem illet téged, nem tanít, nem vezet, nem fenyít, és nem próbál téged soha semmilyen csapással, betegséggel, bajjal. Ezeket Jézus a keresztre vitte. Nem büntet, sőt mi több: nem is ítél. Egyszer már megtette - az Ő Fia hordozta el a MI ítéletünket, mégpedig halálos ítéletünket. Soha többé nem büntet, és nem kárhoztat téged. Ehelyett szent Igéje, Szelleme által támogat, vezet, szól, figyelmeztet, mutatja az utat. Minden helyzetből, legyen az próba, kísértés, vagy gonosz csapda, amely megfogott, megadja a kimenekülés útját és a szabadulás eszközeit, sőt az erőt is megadja hozzá.

Szabaduljunk meg félelmeintktől, előítéleteinktől

Szabaduljunk meg félelmeintktől, előítéleteinktől

Mi azzá, olyanná válunk, ahogy gondolkodunk. Ha gondolataink rosszindulatúak, rosszindulattal találkozunk, ha örömmel teli gondolataink vannak, örömet fogunk érezni. Ha gondolataink boldogok, boldogságot érzünk és ha a gondolataink szeretet-teljesek, szeretet fogunk érezni. Változtassa meg a gondolatait és megváltozik az, amit átél. Szeretetet hozok létre életemben, azáltal, hogy szeretek másokat. Ma mindenkihez szeretettel fogok viszonyulni. Könnyen alakítok szeretettel teli kapcsolatokat.

Szállj szabadon!

Szállj szabadon!

Elég bátor vagy? Készen állsz arra, hogy az életedbe fogadd az igazságot? Olyan sok ember igen-nel válaszol, oly sokan szeretnék ezt, de a tetteid is ezt tükrözik? Kész vagy arra, hogy azzá az igazsággá válj, ami te magad vagy? ... Kész vagy arra, hogy azzá az igazsággá válj, ami te magad vagy? Az igazság szerkezete csak is maga az igazság lehet Nem tud mást színlelni Készen állsz, hogy fejest ugorj az ismeretlenbe? De nem félelemmel, nem behatárolt gondolatokkal Hanem magaszttal Bizalommal Az igazság mindannyiunkat felszabadít...

Szülés félelem nélkül

Szülés félelem nélkül

A szülés manapság egyre kevésbé tabutéma, de sokan még mindig félelemmel tekintenek rá. Ősi félelem ez, hiszen alig 1 évszázada még a nők és a csecsemők közel fele nem élte túl a szülést. Napjainkban ez az arány minimális, a szüléstől való félelem mégis a régi maradt. Hogyan győzzük le? Cikkünk erre ad választ! A szülés nagyon fáj. És félünk a fájdalomtól, félünk az ismeretlentől, attól, hogy nem tudjuk mikor jön el a szülés és azt sem tudjuk, meddig tart, mennyire fog fájni, hogyan sikerül majd. Érthető, ha sokan az orvosukat, szülésznőjüket, netalán még a dúlájukat, párjukat is szeretnék fix pontként ott tudni a szülés helyszínén. Főként az orvos meg a szülésznő fontos, hiszen ők hozzáértő személyek, ha bármi baj van, tudnak segíteni. Ezért a legtöbb szülő nő vakon bízik az orvosában, a szülésznőben. Mégis miért van az, hogy sokan csalódnak az orvosukban? Akik csalódásként élik meg a szülést és másodszorra másik kórházban vagy másik orvosnál szeretnének szülni más körülmények között? Akik úgy érzik, szükségtelenül császározták meg őket? Nem is szólva azokról, akik a terhesség utolsó heteiben döbbennek rá, hogy orvosuk éppen a szülés idejében készül nyaralni vagy egyéb más módon csalódnak benne?

Hirdetés
Tanítás a félelemről

Tanítás a félelemről

Mi is a félelem? Görögül: Phobos, magyarul: fóbia, amely erőteljesebb lesz, minél többet gondolkodunk rajta, jelentése: menekülés, megfutamodás, rémület, rettegés. A félelem mindig kívülről jön, és szinte az ember lába földbe gyökerezik. Mitől félhetünk? Embertől, ismeretlen körülményektől, Istentől, szegénységtől, haláltól, betegségtől, és minél többet forgatjuk a gondolatunkban, annál inkább felerősödik ez a szellemiség az életünkben. A félelem nem jó, a földön két törvény működik, a sátán törvénye, amely, a bűn és a halál törvénye, és Isten törvénye a szeretet törvénye. Jézus megváltott minket a törvény átkától, átokká lévén értünk.

Tuti menü