Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karrier, szabadság, siker képes leírás - Szabadság.tlap.hu
részletek »

Karrier, szabadság, siker - Szabadság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szabadsag.tlap.hu » Karrier, szabadság, siker
Keresés
Találatok száma - 17 db
21. századi Siker Akadémia

21. századi Siker Akadémia

A Ker­ner Tra­i­ning nap­ra­kész tudást ad azokon a területeken, amit az iskolákban nem tanítanak. Mi segítünk Neked, hogy fel­fe­dezd a cso­dát magad­ban, kibon­ta­koz­tasd a ben­ned szunnyadó képes­sé­ge­ket és meg­ta­láld igazi önmagad. Az embe­ri­ség tudása 2-3 éven­ként dup­lá­zó­dik. Robo­gunk a tudás­alapú tár­sa­da­lom felé, ahol nem a ter­mék, vagy a szol­gál­ta­tás a fő áru­cikk, hanem az infor­má­ció a siker kul­csa. A vál­to­zás annyira gyors ütemű, hogy az isko­lák kép­te­le­nek alkal­maz­kodni hozzá. A 21. szá­zad­ban a leg­fon­to­sabb tan­tárgyak a siker eléré­sé­hez - többek közt - a hatékony kommunikáció, emberi kapcsolatok, önbizalom növelés, személyiségfejlesztés, önmagunk és gondolataink értékesítése, időgazdálkodás, pénzügyi intelligencia.

A karrier itt kezdődik

A karrier itt kezdődik

A Karrier oldal hazai úttörőként 1996-ban indult, magáénak tudván ezzel a Magyarország első állásportálja címet. A cég 100%-ban magyar tulajdonú, budapesti székhelyű családi vállalkozás formájában azóta is fejlődik. Az elmúlt évben egy a mai piac elvárásainak megfelelni tudó, strukturálisan, funkcionálisan illetve grafikailag is megújuló oldal kialakításán fáradoztunk. A portál 2011 év elején új erőre kapva béta verzióban újra indult, reményeink szerint mind a munkaadók mind a munkavállalók megelégedésére.

A siker titka

A siker titka

Ezen az oldalon egy új megközelítésével ismerkedhetünk meg az mlm szakmának. Hogyan érheted el, hogy a kíváncsi jelöltjeid sorban várakozzanak Nálad az üzleti lehetőséged megismerése céljából? És a hagyományos, elavult módszerek, hogyan hiúsítják meg a sikereidet?

A siker...avagy, ahogy élni szeretnénk

A siker...avagy, ahogy élni szeretnénk

Ha száz embert megkérdeznénk, hogy 'mi a siker', gyanítom, hogy legalább százféle választ kapnánk. Lenne, aki azt mondaná, hogy 'az, ha sok pénzem van', lenne, aki azt tartaná sikernek, 'ha közismert lenne'. Más úgy definiálná, hogy 'a célunk felé haladva, az elénk kerülő akadályok leküzdése fölött érzett öröm'. Megint más azt tartaná sikernek, 'ha a tevékenységét elismernék'.

Állásszerző önéletrajz stratégiák

Állásszerző önéletrajz stratégiák

Új módszer és ingyenes tippek, amikkel sokkal több interjú meghívást érhetsz el. Megmutatjuk hogy! Mit szólnál, ha szinte minden elküldött önéletrajz után behívnának interjúra? Milyen fantasztikus lenne, ha végre olyan állásod lenne, amit megérdemelsz? Miért nem működnek a hagyományos önéletrajzok? Oldalamon megtudhatod! Eszköztárunkból nem hiányoznak azok a szokatlan módszerek, amiknek köszönhetően több száz pályázatból is kiemelkedik majd az önéletrajzod.

Egészséges karrier

Egészséges karrier

A DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos (Ha szeretné megtapasztalni a valós hatását ne fogyasszon mellette más kávét!) fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdők is fogyaszthatják. A ganoderma gomba (más néven pecsétviaszgomba) közel 200, az egészségünket támogató tápanyagot tartalmaz. A legfontosabb ezek közüla szerves germánium, ami egyike a természetben található leggyógyítóbb hatóanyagoknak. A ganoderma gomba, egy olyan gyógynövény, melynek nincs mellékhatása még hosszú távú használat után sem. Javítja a szervezet általános állapotát, öngyógyító képességét. Miért éppen online hálózatépítés? Mert nincs annál szebb dolog, mint amikor a professzionális weboldalad (itt nem az interneten ezrével található amatőr termékbemutató oldalakra gondolunk) dolgozik helyetted a nap 24 órájában! Ha már eldöntötted, hogy mélyebben beleásod magad az online hálózatépítés rejtelmeibe, és elindulsz az anyagi függetlenség útján, információk tömkelegét találod az interneten. Profi szakemberek és önjelölt guruk kínálják magukat és megoldásaikat, a te életedre. A Te sikeredhez Te kellesz!

Fókusz Coach - Fókuszban a siker

Fókusz Coach - Fókuszban a siker

Személyre szabott megoldás, mert nálam mindig a Te Sikered áll a fókuszban! Ha bizonytalan vagy, vagy nem tudod, milyen előnyökkel járhat számodra a coaching, szívesen biztosítok egy ingyenes bemutatkozó találkozót, amelyen kiderül, mit tehetek érted. Kérlek további információért lépj velem kapcsolatba! 100% pénz-visszafizetési garancia! Ez a program megadhatja számodra azt, amire mindig is vágytál: ne csak álmodd, éld meg a sikereidet!

Gyorsítópálya a siker felé vezető úton

Gyorsítópálya a siker felé vezető úton

Díjmentes tanfolyam és tanulmány: Iratkozz fel a 21 hetes, Karrier, vállalkozás: ne szúrd el, inkább tervezd című díjmentes e-mail tanfolyamra. A tanfolyamból megtudod, hogy mi az a 21 hozzáállás, amelyek ismerete és gyakorlatba ültetése maximális esélyt kínál előbb-utóbb az anyagiak akár exponenciális bővülésére is. Ha akarsz, letölthetsz majd egy díjmentes tanulmányt is: Hogyan kezeld le azt az 5 gyilkos félelmet, ami miatt a legtöbb ember karrierje vagy saját vállalkozása kudarcra van ítélve. Ezért az illető megreked a középszerűség és fásultság szintjén ahelyett, hogy meredek ívű karriert futna be, vagy elindítaná és sikerre vinné a saját vállalkozását - mégpedig élvezettel és örömmel.

Idézetek, bölcsességek

Idézetek, bölcsességek

Rendkívül érdekes módon sok ember elfogadja, hogy az egész világegyetemet törvények irányítják, de amikor a saját életükről, sikereikről és bukásaikról van szó, akkor sorsról, szerencséről, szerencsés véletlenekről beszélnek. Pedig te is a világegytem része vagy, és a te életed is teljesen azoknak a törvényeknek engedelmeskedik, amelyeknek a Hold, a csillagok és a kertedben növő gaz. És te vagy annak az oka, ami az életedben történik. Te okozod a gondolataiddal.(Andrew Matthews - Élj Vidáman)

Hirdetés
Mi az igazi siker?

Mi az igazi siker?

A tehetség messze nemcsak adomány, hanem olyan súlyos teher is, amely mind a viselőjére, mind pedig az őt segítőkre felelősséget ró. Tízezer órányi gyakorlás kell egy világra szóló tehetség érvényesüléséhez. Mi az, amiért érdemes mindezt a gyötrődést vállalni? Mi az igazi siker?

Openjobs karrier

Openjobs karrier

Openjobs: ahol a munkaadók vadásznak rád! Az Openjobs állásportál az állás- és munkakeresés új módszerét fejlesztette ki. Itt a munkavállaló feltölti magát, a munkaadó pedig megkeresi a számára legkívánatosabb alkalmazott-jelöltet. Hiszen nem te keresel, hanem téged keresnek. Velünk nem kell felesleges állásinterjúkra menned, hiszen csak olyan helyre hívnak, ahol tényleg kellesz. Velünk több lesz a lehetőséged, még a külföldi kijutás esélyei is növekednek. Akkor is, ha jelenleg van munkád, de váltani akarsz. Akkor is, ha éppen nyaralsz. Akkor is, ha már eleged van az álláskeresésből. Vigyázz, vadásznak rád!

Sikertervezés - Hogy ne csak álmodozz!

Sikertervezés - Hogy ne csak álmodozz!

Lehet, hogy vállalati alkalmazottként egy előléptetésről álmodsz. Lehet, hogy szeretnél olyan munkát, amit élvezel és amivel sokkal több pénzt kereshetsz. Lehet, hogy saját vállalkozás indítását forgatod a fejedben. Vagy vállalkozóként szeretnél több ügyfelet, több szabadidőt? Tanácsadóként én abban segítek, hogy kikristályosítsd a tervedet és lendületbe jöjj. Főleg multinacionális cégeknél tanácsadóként és projekt vezetőként eltöltött több mint tíz év után részt vettem egy olyan angliai képzésen amelyen megtanultam, hogy hogyan segítsem a felszínre mások kiválóságát. (The Coaching Academy, Anglia - a képzés 2,5 millió forintomba került). Tudom, hogy az eddigi eredményeidnél többre is képes vagy és tudlak segíteni, hogy ezt te is elhidd, majd tegyél is érte. A több siker Neked is jár!

Szabadság-idézetek

Szabadság-idézetek

Az ember zokszó nélkül meghal a szabadságáért. De ha a gyerekei gyomrát az éhség kínozza, akkor odaadja a szabadságát is egy darab kenyérért, és azt mondja, hogy jó cserét csinált. Ha minden szabályt betartasz, minden jóból kimaradsz. valódi hatalom a lehetőségekben - a választás képességében - rejlik.

Személyes coaching

Személyes coaching

Ha kíváncsi vagy, milyen lehetne az az élet, ami valóban rólad szól, sok-sok útkeresés, magánéleti kanyar után szeretnél végre egyenesbe jönni, és úgy érzed, nincs már több elvesztegetni való időd, vedd fel a kapcsolatot F. Tóth Krisztina magánéleti tanácsadóval! Kiemelt érdeklődési területe az életközép-krízis (midlife crisis, MC), ez a kb. 37-45 év közötti ?váltó korszak?, amikor az ember életének egy láthatatlan felező-fordulópontjához ér. Ám az ebben rejlő veszély egyben új esélyt is kínál az élet második felének újradefiniálására. Kriszta abban segít, hogy olyan boldog és kiteljesedett életed legyen, amire mindig is vágytál.

Szemléletfejlesztés

Szemléletfejlesztés

Most megtudhatod, hogyan gondolkodnak másképp a kiemelkedően sikeres emberek és hogyan alkalmazhatod az ő észjárásukat arra, hogy Te magad is megvalósítsd mindazt, amiről eddig csupán csak álmodtál! A kiemelkedően sikeresek emberek rendelkeznek egy sajátos észjárással, amely minden döntésüknél segíti őket.

Tökéletes Élet Mentoring Program

Tökéletes Élet Mentoring Program

Tudja hogy módosítania kellene életén? Nem érzi jól magát a bőrében? Valami új kellene? Netán a öröm, fittség vagy az bőség nem az mint amiről mindig is álmodott? Ne búsuljon, nincs egyedül ezzel, hiszen sokan mások is vannak így, ők is maguktól kérdezgetik: Mit lehet tenni? A fent található kérdésekre az összes választ megtalálhatja a Tökéletes Élet Mentoring Programban. Hollenda Zsolt mentor kiemelkedő programjában megismerheti, hogyan lehet pozitívan változtatni életén. Mindenki aki hajlandó tenni a változásért és a tanultakat a való életben is kiaknázni, itt megismerheti a válaszokat, sőt egy megújulni vágyó közösség tagja lehet. Nézze meg weboldalunkat és iratkozzon fel! Formálja át életét máris!

Útmutató egy sikeresebb élethez

Útmutató egy sikeresebb élethez

Mi az a PTC? A Paid To Click (továbbiakban PTC) azt jelenti, hogy azért kapsz pénzt, ha bizonyos linkekre vagy bannerekre rákattintasz. Ezt követően (általában új ablakban) megnyílik a neked szánt reklám. A reklámidő letelte után az oldal jelzi, hogy megkaptad a reklám megtekintéséért a jutalmad. Ez lehet pénz, pont esetleg más javadalmazási mód. Az összes ilyen banner ill. link végigkattintása után legtöbbg esetben várnod kell 24 órát, hogy a hivatkozások újra aktívak legyenek. Érdemes naponta többször is látogatni a PTC oldalakat, mert lehet, hogy egy rövid időre új linkek is felkerülnek.

Tuti menü