Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
MLM-szabadság képes leírás - Szabadság.tlap.hu
részletek »

MLM-szabadság - Szabadság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szabadsag.tlap.hu » MLM-szabadság
Keresés
Találatok száma - 11 db
Az anyagi függetlenség legrövidebb útja

Az anyagi függetlenség legrövidebb útja

A network marketing lényege egy fogyasztói hálózat felépítése, hosszú távon csak ebből származhat stabil, passzív jövedelem, mondja Nógrádi Bence, az egyik legelismertebb magyar üzleti író, motivációs eladó. A multi-level marketing rendszer meghatározása is a több szintből álló értékesítésre épül, ami azt sugallja, hogy az üzletépítők a csoportjukhoz tartozó munkatársak forgalmából is részesülnek. Bár Magyarországon egyesek még ma is szkeptikusan fogadják az MLM-et, a modell igenis működik. Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy sok ember számára ez az egyetlen lehetőség, hogy passzív jövedelemre tegyenek szert, hacsak nem tudnak írni egy sikerkönyvet vagy egy popslágert, amit utána milliók megvásárolnak, teszi hozzá Nógrádi Bence. Nógrádi szerint Magyarország igazi MLM-nagyhatalom: több nemzetközi hálózat esetében az összforgalom tekintetében hazánk az élvonalban szerepel.

Jólét tudatosság

Jólét tudatosság

Ha még ismeretlenül cseng Randy Gage neve, itt az idő, hogy megismerd! Egy dolgot megígérhetek: vagy megszereted, vagy megutálod, aranyközépút nem létezik :)) Azon kevesek közé tartozik, akik képesek pimasz humorral is tanítani, ha úgy adódik. Randy a mai napig gyakorló hálózatépítő, és egyben 'Jólét szakértő' is. Többen hivatkoznak rá az önfejlesztő irodalomban, pl. Joe Vitale is a VonzásFaktor című könyvében. Gage szlogenje: 'A gazdagság és jólét a természetes állapotod!' Véleménye szerint akkor élsz jólétben, ha boldog, egészséges és gazdag vagy.

Kiyosaki - Gazdag MLM-ező szegény MLM-ező

Kiyosaki - Gazdag MLM-ező szegény MLM-ező

'Ha újra kellene kezdenem, egy régi típusú vállalkozás helyett, inkább egy MLM vállalkozásba vágnék bele.' Valóban ezt mondtad? Igen, valami ilyesmit mondtam! Ez igaz? Igen, amikor nehézségekbe ütközöm, ezt szoktam mondani, de hát én így kezdtem el ezt az egészet. Még mindig kedvelem a vállaltok létrehozását, de ez korábban nehezebben ment. Amikor több évvel ezelőtt először beszélgettünk, nem voltál ennyire oda az MLM-ért. Minek köszönhető, hogy így megváltozott a véleményed? Menjünk akkor vissza egy kicsit, és mindjárt megmagyarázom a dolgot. Amikor a vállalkozói pályafutásom elindult, meg kellett tanulnom eladni. Így kezdtem el 1974-ben dolgozni a Xerox vállaltnál. Mit válaszolok ma arra a kérdésre, amikor felteszik nekem, hogy 'Miként kezdenék egy új vállalkozásba?' Minden esetben azt mondom, hogy egy MLM vállalkozást indítanék. Nem csupán azért, hogy legyen egy ilyen vállalkozásom is, hanem azért a képzésért, amit egy ilyen MLM cégtől megkaphat az ember.

Köszöntjük az MLM rádió honlapján

Köszöntjük az MLM rádió honlapján

Hamarosan tematikus műsorok is lesznek, érdekes riportokkal. Addig is sok érdekes cikk található a honlapon az MLM üzleti lehetőségről kezdőknek és haladóknak egyaránt! (reméljük)MLM üzletet építesz? Regisztrálj a honlapon, töltsd fel adatlapodat az MLM Szponzorok közé. Ma már az ingyen reklám túl drága. Ezért kis pénzt kérünk, de cserébe a lehető legjobb helyen van hirdetésed, mégis megfizethető áron. Sőt, sok kiváló reklámlehetőséget kapsz az adatlapod mellé. Nem hirdetéseket várunk! Bemutatkozásokat! Fizetett hirdetési lehetőség menüpont alatt bővebb infót találsz. Írj cikket akár az MLM üzletről, a Network Marketingről, vagy csak arról, hogyan változtatta meg életedet az MLM üzleti lehetőség.

MLM - Üzlet - Siker

MLM - Üzlet - Siker

Szeretnél biztos jövedelmet, anyagi függetlenséget? Na és persze ezért tennél is valamit?! Akkor csatlakozz az évtized üzletéhez, amely egyesíti a közösségi oldalak erejét a legmodernebb marketing eszközökkel! Nem kell házalni, eladni semmit, hiszen otthonról, az internet segítségével építheted hálózatodat! Üzletünk alapja egy közösségi oldal és a rajta keresztül elérhető termékek és szolgáltatások!

MLM Start program - A hálózati marketing üzlet alaplépései

MLM Start program - A hálózati marketing üzlet alaplépései

13 éve foglalkozom hálózatépítéssel, jó ideje pedig Internet marketinggel is. Mindkét esetben, és a kettő; ötvözetében - az online mlm-ben - is azt tapasztalom, hogy sokan morzsolódnak le a hozzáértés hiánya miatt. Mindenféle hátterű és képzettségű; embernél láttam már, - hogy bár látják benne a pénzkereseti lehetőséget - mégsem tekintik igazi üzletnek, pláne szakmának. Sokan tekintenek rá úgy, mint egy alkalmi munkára - kvázi mint egy újságkihordásra - aminek csak úgy pikk-pakk nekiáll az ember, mindenfajta szakmai felkészültség nélkül. Beleinvesztálnak némi pénzt - sokszor az utolsó megtakarított pénzecskéjüket, vagy kihasználják az utolsó kölcsön lehetőséget - és megvásárolják az induláshoz szükséges kezdő csomagot, és néhány alap terméket.A legfontosabbra azonban, a szakmai felkészülésre, ismeretszerzésre nem marad már pénz. Annyi a könyv a hang és videó anyag, hogy idő sincs mindegyikre. Így aztán sokan járnak úgy, mint az egyszeri méhész, aki mindenféle védőfelszerelés, és pláne ismeretek nélkül elkezd beleturkálni a méhkaptárba. Aztán persze, hogy messzire űzik a méhek. Ekkor megfogalamazódik a bennük az 'ezek a termékek senkinek sem kellenek', 'senkit nem érdekel ez az üzlet' és hasonló gondolatok. Aztán szép lassan kipotyognak az üzletből...

MLM szoftver

MLM szoftver

MLM szoftver megoldások. Építse sikeresebben MLM üzletét, és vezesse hatékonyabban MLM csapatát. A 10XMLM egybe tartalmazza azokat a megoldásokat amire a napi munkavégzés során szüksége lehet. Ügyfélnyilvántartás, feladatkezelés, email, naptár és egyéb megoldások, amivel jobban végezheti a napi munkáját. MLM vezetők számára vezetést támogató megoldások. Ha szeretné jobban megismerni az MLM szoftver előnyeit, akkor nézze meg a honlapunkat.

Sikeres MLM Neked-mert kell egy csapat!

Sikeres MLM Neked-mert kell egy csapat!

Senkit nem akarsz megkérdezni, hogy mit jelent a Multi Level Marketing. Nem szívesen ismered be a barátaid, ismerőseid előtt, hogy fogalmad sincs egy dologról. Inkább rábólintasz tudom miről van szó, csak ez engem nem érdekel és lezárod a témát. Esetleg megfogadod, hogy alkalomadtán utánanézel a dolognak, de végül közbejön egy nagyon fontos dolog és az egész kimegy a fejedből. Nincs ebben semmi rossz, mindannyian így vagyunk ezzel az élet különböző területein, kicsit félünk azoktól a dolgoktól, amelyek távol állnak tőlünk...

Szabadság-Passzív jövedelem

Szabadság-Passzív jövedelem

Azt a lehetöséget ajánlod az embereknek, hogy a saját fönökeik legyenek, és maguk irányíthassák a sorsukat. Többségük számára, ez lesz az elsö lehetöség, ahol korlátlan jövedelempotenciállal rendelkezhetnek. Valamint, elöször fordulhat elö, hogy sikeresek lehetnek, másoknak segítve.Tehát akiket keresünk az üzletünk felépítéséhez azok a vezetök akik túl azon hogy saját életüket hajlandóvá válnak vezetni - nem csak passzívan várják, hogy ahogy esik úgy puffan - képesek arra, hogy másokat vezessenek, és másokat is megtanítsanak embereket vezetni! Nem fönöknek lenni mert olyan az MLM-ben nem létezik! Vezetni példaadással, buzdítással, és tanítással addig amíg a másik személy meg nem tanulja ugyanezt!

Hirdetés
Üzlet trend-Hajdú Zoltán

Üzlet trend-Hajdú Zoltán

Csak nagyon keveseknek adatik meg, hogy valóban szabad életet éljenek. De mit is jelent a szabad élet? Neked mit jelent a valódi szabadság? A Network Marketing egy olyan üzleti modell, amely megengedi neked ezt a lehetőséget, ha megfelelően tudsz élni vele: Gondolkozásmód, önképzés, személyiséged fejlesztése, életstílus, szabad kommunikáció, az érvényesüléshez szükséges képességek ...

Váltsd pénzre a szenvedélyed - Kajárik Béla

Váltsd pénzre a szenvedélyed - Kajárik Béla

A Cash-flow négyszög jobb oldalán a C és B négyzetekben a szabadságot részesítik előnyben. A pénzügyi intelligencia hiánya miatt a C és B négyzet az emberek többsége számára egy rejtélyt jelent. Ezért szokták az emberek azt mondani, hogy egy új vállalkozást indítani, vagy befektetni nagyon kockázatos. Valójában bármi kockázatos, ha hiányában vagy a tudásnak, tapasztalatnak és iránymutatásnak arra vonatkozóan, hogy miként kell azt jól csinálni.

Tuti menü