Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szabadidősportok, pihenés, kikapcsolódás képes leírás - Szabadság.tlap.hu
részletek »

Szabadidősportok, pihenés, kikapcsolódás - Szabadság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szabadsag.tlap.hu » Szabadidősportok, pihenés, kikapcsolódás
Keresés
Találatok száma - 17 db
A Mátrai hegyek alatt: Markaz

A Mátrai hegyek alatt: Markaz

Tudta Ön, hogy - Magyarországon az egyik legnagyobb szintkülönbség Markazon van, - itt található az ország legmagasabban fakadó forrása, - pincészeteinkben zamatos, díjnyertes mátrai borok kóstolhatók, - a melegvízi-forrásnál egykor ruhát mostak az asszonyok, - a markazi várromtól gyönyörű panoráma nyílik, - a Kézműves házban a múlt emlékei mellett programok is várják, - a tájházban kék színű a búbos kemence, - az egykori falu pusztatemploma a Markazi-tó mélyén nyugszik, - az ország legnagyobb átmérőjű szabadtéri Szent Korona alkotása településünkön található, - telente Téli Boros-Toros programmal búcsúztatjuk az évet? Ha válaszai közt akár egy nem is szerepel, kerekedjen fel és látogasson el hozzánk, mi minden kérdésére válaszolunk. A mátrai hegyek lábánál megbúvó, varázslatos szépségű kisközség szeretettel várja a nyugalomra, feltöltődésre, kikapcsolódásra vágyókat!

Családi nap - Minden egy helyen!

Családi nap - Minden egy helyen!

A céges családi vagy sportnap, a céges nyílt nap remek alkalom, hogy a családi és a munkahelyi kapcsolatokat összefonódhassanak, a kollégák és családtagok megismerjék egymást. Az alábbi válogatásban a céges rendezvényeken túl közületi, területi rendezvényekhez (falunap, majális, fesztivál, gyermeknap) is talál programokat. Mind korosztályonként, mind a program jellegének megfelelően mazsolázhat. Programok: Gyermekprogram Családi program Sport program Csapatjáték Színpadi produkció Egyedi Aktuális ajánlat

Gomba parasztház - Kölesd-Borjád

Gomba parasztház - Kölesd-Borjád

Szakadj ki a hétköznapok forgatagából és pihenj, töltődj fel nálunk! Borjádon várunk egy hangulatos 100 éves parasztházban, a Sió partjánál, teljes ellátással és szuper programlehetőségekkel! Akár egyedül jönnél, akár családdal, barátokkal esetleg a munkatársakkal egy jó csapatépítős hétvégére, nálunk mindenki talál magának, feltöltődésre alkalmas programot! Járd be a környéket lóháton, erdei kisvasúttal, kerékpárral vagy akár egy 30 éves Chevrolet Camaro-val! Bármelyiket is választod a pazar környezet, a barátságos helyi lakosok és a történelmi látnivalók magával ragadnak majd!

Ha nyáron útnak indulunk, mindenképp szükség van egy hűtőtáskára!

Ha nyáron útnak indulunk, mindenképp szükség van egy hűtőtáskára!

Az étellistánknak tartalmaznia kell a különböző szendvicseket, vagy a hozzávalókat egy változatos szendvics kínálathoz. Ügyeljünk arra, hogyan csomagoljuk be őket, és vegyük figyelembe az időtartamot, amit az étel a hűtőn kívül tölt el. A szalámifélék, majonéz és a tojások nem állnak el sokáig. 4 °C fölött a felszínen megkezdődik a baktériumok elszaporodása. A hűtőtáskákat ezért pont az ilyen élelmiszerek tárolására találták ki. Emellett egy hűtőtáskába valók a saláták, vágott zöldségek és a gyümölcsök. A legjobb, ha mindent légmentesen zárható műanyag edényekbe, tálakba rakunk, hogy az étel gusztusos maradjon. Palettánkon megtalálható minden féle hűtőtáska- hűtőbox, de a különleges igényeket is igyekszünk kiszolgálni. Termékeink beszerzése során nagy figyelmet fektettünk, arra, hogy hűtőtáskák tekintetében minden anyagi helyzettel rendelkező vásárlónk megtalálja az igényeinek megfelelő, saját hűtő táskáját.

Kapcsolj ki és töltődj fel a Jade Beach-en!

Kapcsolj ki és töltődj fel a Jade Beach-en!

A festői Jade Beach páratlan vízparti környezetével és igényes felszereltségével azonban igazi felüdülést nyújt: bárunk tökéletes szülinapi buli helyszín felnőtteknek, ahol a remek konyha és italok mellett a háttértechnika is adott a tartalmas szórakozáshoz. A testmozgás szerelmeseit pedig a számos népszerű vízisport mellett strandröplabda pályával is várjuk. Keress minket a részletekért telefonon, internetes felületen vagy akár személyesen szállással, programokról, rendezvényekről. Várunk Téged, családodat, baráti társaságodat!

Kedvezményes pihenés, akciós szállások

Kedvezményes pihenés, akciós szállások

Válasszon kedvezményes csomagajánlataink közül. Foglalja le időben és 10-20%-al olcsóbban a nyaralását. Előfoglalási kedvezményes akciók 1 helyen. Belföldi utazás - Belföldi üdülés ajánlatainkat kínáljuk Önnek, legyen az wellness hotel vagy komfortos panzió. Nyaraljon Magyarországon akciós áron, foglalja le nálunk vakációját. Hazai programajánló és kereső. Tekintse meg az általunk csokorba szedett programok, szórakozási lehetőségek gyűjteményét! Kategorizált programajánló A programkersőnkben lehetősége van arra, hogy pontosan meghatározza az igényének megfelelő feltételeket Például : Siófok 50 km környezetében keresek 1 héten belül rendezésre kerülő programokat. Amennyiben a program típusa fontos Önnek, akkor a Minden programtípus között -re kattintva kiválaszthatja a lovas vagy zenei programot. Javasljuk, hogy először kevesebb feltételt szabjon meg, hogy megfelelő mennyiségű program közül tudjon választani.

Király Szabadidősport Egyesület

Király Szabadidősport Egyesület

A Király Szabadidősport Egyesület 2006. májusában alakult meg. Születésünket egy roppant tudatos, kemény munka előzte meg, hiszen a céljainkat tudtuk, a vágyainkat a földön kellett tartanunk, de legfőképpen az Egyesület szakosztályainak élére kellett olyan embereket találnunk, akik céltudatos, kemény munkával útjára indítják aKirály Szabadidősport Egyesületet. Király Gábor és édesapja Király Ferenc voltak azok, akik letették az alapokat, és sportolóhoz illő profi gondolkodással tették meg az első, és egyben legjelentősebb lépéseket az Egyesület megalakulásához.

Kirándulástervező

Kirándulástervező

A portál segítségével könnyen megtervezheti családi, baráti, vállalati kirándulásait. Gyűjtse össze virtuális batyujába kedvenc célpontjait és kerekedjen fel! Ingyenes kirándulási tippek a Vándorbot hírlevélben.

Kocogás, futás és maratoni futóversenyek

Kocogás, futás és maratoni futóversenyek

Maratoni futás 2012 futóversenyek a futónaptárban, Budapest Maraton és Félmaraton futás edzéstervek, úszás kerékpározás és triatlon képek fotók.Vannak olyan legendák, mint például a marathóni futóé, amelyeket a tudomány régen megcáfolt, de ezt sem a nagyközönség, sem pedig a sportszakma képviselői nem akarják tudomásul venni... marathón futás azért mi marathon futók megmaradhatunk az álmainknál! ;) Maratoni hossza és maratoni futóversenyek: maratoni távok.

Hirdetés
Magyar Szabadidősport Szövetség

Magyar Szabadidősport Szövetség

A magyarországi politikai és gazdasági rendszerváltás időszakában, 1989. decemberében alakult meg a Magyar Szabadidősport Szövetség (Szövetség), melyhez törvényi keretet az 1989. évi II. - a társadalmi egyesületekről szóló - törvény adott. A Szövetséget 38 szervezet képviseletében 68 alapító hozta létre. Tevékenysége, majd híre széles körben elterjedt, népszerűsége, ismertsége folyamatosan nőtt. 1992-ben átvette az Országos Testnevelési és Sport Hivataltól a Challenge Day, azaz a Kihívás Napja főszervezői feladatait.1993-96 között jelentősen gazdagodott a Szövetség szakmai programja, kialakult szakmai érdekképviseleti tevékenysége, elismertsége. Az állam sportban viselt szerepének változása nyomán Magyarország TAFISA tagsága 1996. január 1-től a Szövetséghez került.

Miskolctapolcán szállás a szabadság alatt

Miskolctapolcán szállás a szabadság alatt

Miskolctapolcai Park Hotel ideális helyszín a szabadság eltöltése céljából. A Barlangfürdő közelsége elenyésző, valamint a táj szépsége is kiváló lehetőségeket kínál. Amennyiben cégek szeretnék bérbe venni a helyszínt, lehetőség van termek összenyitására is, így egy légtérrel rendelkező nagyobb terület, tréningek számára ideális választás, valamint esküvők megtartására is remekül alkalmas. Családokat nagyszerű pihenési és kikapcsolódási programokkal várja a hotel, a wellness és biliárd részlegével.

Mozogj velünk!

Mozogj velünk!

'A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kisemberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik.

Paks város hivatalos honlapja

Paks város hivatalos honlapja

Paks az atomváros. Ez az első gondolata a nem itt élőknek. Ez egyrészt természetes, másrészt fontos is számunkra. A város lakóinak nagy része szoros kapcsolatban áll a hazai villamos energiatermelés majd' felét biztosító atomerőművel, ezrek élnek belőle. Az erőmű meghatározza a mindennapokat, a város jelenét és jövőjét. Ám azt remélem, hogy a - hang és videofelvételekkel színesített - Internet technológia segítségével sikerül bemutatni a város kevésbé ismert, másfajta arcait is:

Sítúra a Tátrába

Sítúra a Tátrába

Hazánkban általában, a földrajzi adottságoknak és az időjárásnak köszönhetően, csak november közepe környékén kezdődik a hivatalos síszezon. Bár a síelés igazi szerelmesei már az első fagyok beálltával nyakukba veszik síléceiket és megindulnak a környező országokba. A Travel Explore azoknak kínál szervezett sítúrákat, akik kicsit távolabb szeretnének utazni, hogy ezen téli sportnak hódolhassanak, de a spanyol és francia sítúrákon kívül, a szomszédos Szlovákiába is szervezünk utakat.

Szabadidő eltöltése Budapesten

Szabadidő eltöltése Budapesten

Szervezze meg budapesti tartózkodását, tekintse át a budapesti városnéző programokat, szórakozási lehetőségeket és eseményeket. A pihenés mindenkinek mást jelent, de Budapesten mindenki megtalálhatja az ideális szabadidős programot. Töltsön el egy nyugalmas délutánt egy meleg vizű termálfürdőben, egyen egy dobostortát Budapest számos elegáns kávéházainak egyikében, vagy kiránduljon a Libegővel a budai hegyekben - Budapesten nehéz unatkozni!

Szálláskereső - wellness ajánlatok

Szálláskereső - wellness ajánlatok

Szálláskereső - keressen az igényelt szolgáltatás, felszereltség, méret, ár alapján! portálunkon már több mint 3400 apartman, vendégház, hotel, panzió, motel, kemping, magán illetve falusi szálláshely ajánlata kereshető, foglalható. Önnek csak meg kell adnia, hogy melyik környéken, illetve milyen időszakra szeretne foglalni, és rendszerünk azonnal listázza az Ön igényeinek megfelelő helyeket. Külön kereshetőek a Szép Kártya elfogadóhelyek, illetve szűrhetőek a wellness szállások, az étteremmel rendelkező panziók, hotelek vagy akár a saját konyhával, udvarral rendelkező apartmanok is.

Üdvözöljük a balfi halászcsárda honlapján!

Üdvözöljük a balfi halászcsárda honlapján!

Ezzel a csárdával Gergye András rég dédelgetett álma vált valóra, hogy családias környezetben, a kitűnő hangulat és az igényes kiszolgálás mellett, magas gasztronómiai színvonalon és természetesen magyaros halételekkel fogadhassák vendégeiket, ezzel is gazdagítva Sopron és környéke turisztikai jelentőségét. Az álom hisszük, hogy valóra vált! További szavak helyett tekintsék meg honlapunkat, és reméljük, hamarosan Önt is vendégeink között köszönthetjük!

Tuti menü